Logo Projectwebsites.nl
Demo

Happy House, centraal gelegen in Amsterdam

Amsterdam is hip, hot en happening. Het regent de laatste jaren hippe koffietentjes, nieuwe caf├ęs, vintage- en modewinkels, etc. Dit alles te midden van vele restaurantjes en warenhuisjes die er al jaren te vinden zijn. De mix is perfect en trekt steeds meer mensen. Hoe leuk het hier verder is vertellen we je niet. Niet omdat we dat niet willen, maar omdat het simpelweg te makkelijk zal zijn. Amsterdam heeft alles, liever laten we je zien hoe bijzonder Happy House is en hoeveel mooier het nog wordt. Want u krijgt nu de kans om hier een schitterend nieuwbouwhuis te kopen op een wel heel bijzondere locatie.

Bereikbaarheid

Happy House is door zijn unieke en centrale locatie met de auto als met het openbaar vervoer u makkelijk te bereiken en kent uitstekende verbindingen met de regio. Verschillende bus- en metrolijnen onderhouden frequente verbindingen. Ook met de fiets ben je binnen enkele minuten in het stadscentrum, de school of een sportvereniging.

Impressies Amsterdam en Happy House

Bekijk hoe mooi het is om te wonen in Amsterdam en in Happy House.

Parkeren in Happy House

Parkeren is geen probleem in Happy House. Nagenoeg alle woningen krijgen voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving of op eigen terrein. Tevens wordt er tussen het groen in de straten extra parkeren gerealiseerd.

create